Ring mig op

Udfyld navn og nummer, og bliv ringet op til en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Krantransport

Tlf.: 75 22 46 82

Hos Asger Sørensen har vi årenes løb udført mange opgave med krantransport for både privat- og erhvervskunder. Vi sætter en ære i at yde professionel vejledning og udføre krankørsler hurtigt, effektivt og sikkert.

Vi laver kvalitetsarbejde til rimelige priser med sikkerheden i orden. Hyrer du os til en krankørsel, så er du forsikret om, at der er en certificeret, dansk chauffør bag rettet. Vi laver krankørsler og kranopgaver i hele Jylland, og vi er meget fleksible.

Derudover lytter vi naturligvis altid til vores kunder og deres behov, og vi prøver så vidt muligt at efterkomme dem.

En kranvogn med mange muligheder

Vi kan stille med en kranvogn, som har en løftekapacitet på 2700kg og en rækkeevne på 12,5m. Hermed er der altså rig mulighed for at få udført de fleste kranopgaver.

Eksempler på kranopgaver:

  • Løfteopgaver såsom hejsning af tagsten
  • ​Flytning af maskiner eller gods
  • ​Hejsning af vinduer, stillads eller andet byggemateriale

Fælles for alle de kranopgaver og krankørsler vi laver er, at vi altid arbejder med øje for, at sikkerheden og professionalismen er i højsædet. Vi håndterer alle bestillinger med største omhu og er opmærksomme på at levere eller transportere indenfor kundens deadline eller aftalte tidsfrister. Vognmændene fra Asger Sørensen Varde er fleksible og ansvarlige med fokus på at overholde aftaler.

Vil du vide mere?

Du er altid meget velkommen til at ringe til os på nummeret 75 22 46 82. Vi vil kunne give dig råd og faglig vejledning samt uforpligtende tilbud på kranopgaver og krankørsler. Vi dækker hele Jylland.

Asger Sørensen, Varde, A/S

Møbelvej 9
6800 Varde

Kontakt os

Telefon: 75 22 46 82

CVR: 12413599

E-mail: post@asger-sorensen.dk

 

Ønsker du tilbud?

Kontakt Asger Sørensen

på telefon: 40 51 26 82